DSC_0042_800x450

Dana 17. svibnja (nedjelja) na čačinačkim ribnjacima održano je 1. kolo lige ZŠRU Orahovica-Zdenci-Čačinci-Crnac-Voćin u lovu ribe udicom na plovak. Na natjecanju je nastupilo 5 seniorskih ekipa po 3 člana te 4 kadetske ekipe također po tri člana. Za ekipu “Klen Čačinci” nastupili su sljedeći natjecatelji. U kategoriji kadeta: Gabrijela Mačković, Kristijan Stražanac i Marko Budim. U kategoriji seniora nastupili su: Andrija Živković, Eduard Grgurić te Zdenko Mališ. Samo natjecanje proteklo je u prijateljskom ali i sportskom ozračju koje je popraćeno lijepim vremenom bez vjetra koje i inače pogoduje takvoj vrsti ribolovačkog natjecanja. Lovilo se 3 sata, a najčešće ulovljene ribe bile su babuška, šaran i amur.

U kategoriji kadeta čačinačka ekipa osvojila je ukupno prvo mjesto i ovom prilikom im čestitamo na uspjehu. Drugo mjesto osvojila je ekipa Šarana iz Orahovice, treće mjesto ekipa Pastrve iz Voćina dok je četvrto mjesto pripalo Karasu iz Crnca.

U kategoriji seniora prvo mjesto zauzela je ekipa Linjaka iz Zdenaca, drugo mjesto osvojila je ekipa Pastrve iz Voćina dok je treće mjesto zauzela ekipa Šarana iz Orahovice.

[easymedia-gallery med=”181″]